Elinger Bv Heidestraat 257 2070 Antwerpen
  • Meer informatie
  • elinger.bvba@gmail.com
  • +32 (0) 32353765

Wilt u er zeker van zijn dat uw pallets probleemloos worden bezorgd? Dan kiest u voor onze betrouwbare palletdistributie.

PALLET TRANSPORT

Ophalen en leveren van goederen in Belgie, het verzend gereed maken van colli vanuit ons magazijn (orderpicking & overslag).

DISTRIBUTIE

Goederen op voorraad kunnen we leveren binnen de 3-4 werkdagen. In dringende gevallen vertrekt een 'express delivery' zelfs binnen de 15 minuten.

EXPRESS LEVERING

Elinger BVBA

Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten goederentransport. Wij zorgen voor snel en vakkundig transport. Dankzij ons uitgebreide wagenpark kunnen wij dit te allen tijde verzorgen, zowel voor klein tot heel groot transport.
Belangrijke of dringende zending? Wij zorgen dat uw pakket tijdig en veilig op zijn bestemming komt!

Wij lossen uw transportprobleem snel en veilig op. Vervoer op uw maat: eenmalig, af en toe of als vaste onderaannemer in transport.

Statistics

Werknemers

Wagens

Clients

Staden

Onze diensten

Palet Transport

Wij kunnen bestellingen van webshops afleveren op bestemming. Wij verzekeren een professionele en snelle service, toegespitst op het stipt leveren van uw orders. Onze chauffeurs stemmen zich graag af op uw wensen. 

Distributie

Ophalen en leveren van goederen in Belgie, het verzend gereed maken van colli vanuit ons magazijn (orderpicking & overslag), alsook ADR-vervoer behoren tot ons dienstenpakket.

Ervaring

Onze distributiechauffeurs beschikken over de nodige kwalificaties m.b.t vakbekwaamheid. Door hun uitgebreide ervaring kennen zij ons nationaal wegennetwerk op hun duimpje. Flexibiliteit, initiatief en vlotheid zijn de meest essentiële eigenschappen op de dagelijkse distributietrafieken.
 
Buiten de gebruikelijke CMR-goederenverzekering bieden wij de mogelijkheid om waardevolle producten “All Risk” te verzekeren.

Transport Nieuws

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Contact

ELINGER BV
Heidestraat 257
2070 Zwijndrecht België

BTW: BE 0676.597.863
Tel: +3232353765
Gsm: +32487504378

 

Info

  • Snelle levering
  • Vrindelijke personeel
  • Offerte op maat
  • Mogelijkheid van langetermijn contract