Elinger Bv Heidestraat 257 2070 Antwerpen
  • Meer informatie
  • elinger.bvba@gmail.com
  • +32 (0) 32353765

Ecocombi’s: Brussel beslist niets

Ondanks de inspanningen die op het laatste ogenblik nog werden geleverd, mocht niets baten: de Brusselse regering zal niet beslissen om het rijden van ecocombi’s toe te laten op het minuscule stukje van de Brusselse Ring dat over haar grondgebied loopt.

Michael Reul (UPTR) is razend: “Ecocombi’s in het Brussels Gewest kunnen we deze legislatuur wel vergeten. We hebben de dossiers van verschillende transporteurs aangevoerd die niets liever willen dan die wegcombinaties van 25,25 meter in te zetten. Bijvoorbeeld om de locatie van Audi in Vorst te bereiken. Maar Brussel Mobiliteit heeft ons bevestigd dat het dossier naar de volgende legislatuur wordt overgedragen.

De UPTR betreurt dus wat ze als een gebrek aan politieke moed van de Brusselse regering beschouwt. Als bewijs daarvan haalt Michel Reul het excuus aan van Brussel Mobiliteit dat de combinaties van 25,25 meter de toegang tot de Ring weigert omdat die niet aangepast zouden zijn aan de Bocht van Vorst. “Dat excuus houdt geen steek. Komende van Groot-Bijgaarden is er een nieuwe uitrit van waaruit je zowel de Audi-vestiging in Vorst als de Industrielaan, vóór de Bocht van Vorst, kan bereiken!”

De ondervraagde partijen

In het kader van onze grote actie ‘Verkiezingen 2019′ hebben we alle partijen die zich kandidaat stellen trouwens expliciet de vraag gesteld: gaan jullie tijdens de volgende legislatuur ecocombi’s op de Ring toelaten? De antwoorden volgen binnen enkele dagen.

 

ELINGER BVBA

TransportMedia

Contact

ELINGER BV
Heidestraat 257
2070 Zwijndrecht België

BTW: BE 0676.597.863
Tel: +3232353765
Gsm: +32487504378

 

Info

  • Snelle levering
  • Vrindelijke personeel
  • Offerte op maat
  • Mogelijkheid van langetermijn contract